Senast som vi kunde se Manda var när han sjöng låten Glow under Melodifestivalen från Linköping i vintras. En låt signerad av bland annat paret Deb som även gjorde Robin Stjernbergs vinnarlåt You förra året.
Tyvärr gick hon inte vidare från sin delfinal, trots den superfina klänningen och de coola violinisterna på styltor.
Efter Melodifestivalen tog Manda en liten paus. 
Låta hela karusellen kring melodifestivalen lugna sig lite samtidigt som hon bland annat reste till Mexico för att besöka sin fästman som bor där.
Det var i samma veva som hon träffade Thomas Sassersson och Henric Pierroff på Woodhouse Productions, med vilka hon klickade direkt.
De började ganska snabbt skriva låtar tillsammans och det resulterade än så länge i två låtar. Första smakprovet från deras samarbete är sköna pop-singeln Love-a-Holic som släpps idag.
Jag ringde upp Manda för att låta henne berätta lite om nya singeln.

Popmuzik Lover Patreon

-Vad handlar Love-a-Holic om?

Den handlar om en person som jag känner, som är väldigt stark i sig själv och säger att hon inte behöver någon annan i sitt liv. Sedan träffar hon en människa som hon blir väldigt kär i och märker att hon inte inte kan klara sig utan personen, trots att hon inte riktigt vill erkänna det.
Så jag sjunger låten ur hennes perspektiv.

-Kan du berätta lite snabbt om nästa singel?

Den blir mer soft och balladaktig, så vi kommer bryta av lite. Samtidigt kommer den gå hand i hand med Love-a-Holic men ändå lite annorlunda.
Vi skrev den för inte så jättelänge sedan faktiskt, för Henric bara spottar ur sig melodier. När jag hade fått den skrev jag texten under en dag.
Det jag gillar är att vi hittat en röd tråd i låtarna. Där vi har en bra melodi som folk tar till sig. Sedan får det gärna vara klubbigt ena gången, popigt nästa eller en ren ballad, för det är bra att kunna jobba med olika generar.

-Ni har ju satt ihop ett läckert omslag till singeln. Berätta lite om det och din stil.

Jag lär mig ju med tiden vilken artist jag vill vara, och under Mello hade jag ju den stora ballerinakjolen tillsammans med mina tatueringar. 
På omslaget blir det ju mycket färg och ballonger och lite gulligt i kontrast till min hårda image, så man känner helt klart igen mig.

Här kan ni då lyssna på nya singeln Love-a-Holic .

Manda @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011