Okej men blek debut.

40% Okej

Med sikten inställt så mycket högre än resultatet, borde debutalbumet 1 vara så mycket mer än det vi får av Zara Larsson.

  • User Ratings (5 Votes) 64 %

Zara Larsson - 1
Skivbolaget slår på stora trumman när det kommer till Zara Larsson .

Det är vår nästa stora musikexport som ska ta över topplistorna över hela världen, och främst USA.
Zara har en jävligt bra röst, och hon har hela tiden jämförts med Rihanna här hemma.
Hon har även fått en del bra låtar skickade till sig – som senaste singeln Rooftop, Uncover samt She’s not me pt.1 & 2. Med andra ord en bra start på en lång karriär för den blott 16-åriga tjejen.

Popmuzik Lover Patreon

Problemet är dock att skivan är otroligt blek.
Inget sticker ut, inget känns nyskapande eller spännande, utan allt är liksom en jämn ljudbild för Mix Megapols radioskval.
Vill man slå stort utomlands behövs mer än detta. Har man sett American Idol vet man att det i USA finns 1000 Zara Larsson inom bara en delstat och då behöver man kunna leverera mer än en bra röst. Speciellt när originalet ändå finns inom landet. För på 1 finns ingen Diamonds eller Umbrella . Det finns heller inte en cool eller likeable attityd i artisten. Utan allt är tyvärr bara platt.

Nu måste jag dock tillägga att det inte är en direkt dålig skiva. Det är ungefär vad vi här i Sverige får räkna med av en popskiva som främst ska funka i kommersiell radio. Varesig mer eller mindre.
Men för den bilden av artist skivbolaget och främst Zara själv tror att hon är, behövs det så mycket mer än detta för att imponera.


Zara @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011