Tween pop med mycket känslor.

50% Bra

Isac Elliots andra album Follow Me erbjuder texter som känns lite för vuxna för en 13-åring, men bortsett från det är det en bra pop-platta.

  • User Ratings (0 Votes) 0 %

Isac Elliot - Follow Me
Det är egentligen en sak som jag hänger upp mig på när det gäller Isac Elliots andra album Follow Me .
Jag blir förvånad över hur mycket kärlek och närhet Isac behöver i varje låt, samt hur snygga alla tjejer är som han inte kan leva utan.
Det enda jag tänker på är att han borde tagga ner, han är ju bara 13 år.
Men det är lite av grejen med att ha mycket äldre låtskrivare som skriver åt honom. Hade han varit säg 17 eller 18 år hade låtarna varit klockrena, men nu sitter jag mer och skäms när jag lyssnar.
Visst, jag är inte målgruppen av Elliots musik, men det blir kanske lite för mycket känslor för någon som knappt kommit in i puberteten.
Men bortser man från detta, så är det ändå en bra pop-platta.
Isac har faktiskt fått åtta välskrivna poplåtar, där dock inte alla når upp till den lysande singeln Tired of missing you , men några är inte långt ifrån. Gillar man ändå välproducerad och radiovänlig popmusik signerad RedOne , Rami Yacoub och MoZella så är detta ändå bra för sin genre av tween pop.
Nu ska jag bara bli av med rodnaden i ansiktet efter en del textrader, så ska allt detta bli bra också.

Svensk Pop Apple Music


Isac @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011