Madonna Rebel Heart
I min värld är Madonna en ganska bra artist, som släpper ganska tråkiga album.
De skivor hon släppt som jag verkligen älskar är tyvärr få ( Ray of Light och Confessions on a Dance Floor ). Annars är det mest spridda låtar som jag tycker är bra.
När det nu är dags för Madonna att släppa hennes trettonde album gör hon det lite annorlunda, men ändå inte så bra som hon skulle kunna.
I dag landade Rebel Heart på iTunes. Om man förhandsbokade den får man sex av låtarna från skivan här och nu.
Living For Love ”, ”Devil Pray ”, ”Ghosttown ”, ”Unapologetic Bitch ”, ”Illuminati ” och ”Bitch I’m Madonna ”.
Kul och tack. En Madonna-EP innan jul är ju aldrig fel.
Anledningen till att Madonna släpper låtarna nu är att de börjat läcka ut demos på dem, och Madonna tyckte det var bäst att få ur sig dem (och dra in lite pengar) istället för att folk hört halvfärdiga låtar innan releasen. Bland annat skulle den första singeln Living for love släppas till Alla Hjärtans Dag och alltså inte nu.

Följ på Apple Music

Istället för en vanlig release i Mars – när det var dags – eller en ännu coolare oförberedd release av hela albumet idag, blir det bara en uppvisning i desperation.
Det är så långt ifrån vad Beyoncé gjorde förra julen, eller David Bowie tidigare i år. (Eller det Kent gör mer eller mindre varje gång de släpper något nytt).
Allt bara finns där. Varsågoda. ”Heck, jag slänger in videor till alla låtar också, för jag är ju ändå coolast i hela världen” som Beyoncé säkert tänkte.
Den typen av lojala vänner och musikbolagsanställda verkar inte Madonna ha. De som håller hennes låtar i en studio tills det är dags, så hon kan göra en ordentlig release. (Men nu distribueras i och för sig Madonna av Interscope – samma bolag som har Lady GaGa , och de har ju en historia av fuck ups av episka propotioner den där labeln).
Nu blev dagens släpp det bästa möjliga av en dålig situation. Med andra ord, bara praktiskt, inte direkt Madonna-coolt.
Men ändå – för fansen är det en fin liten julklapp.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011