Äkta och ärligt på Pustervik i kväll

85% 85

Inför ett utsålt Pustervik visar Thomas Stenström att han är sin egen.

  • User Ratings (2 Votes) 54 %

Thomas Stenström Pustervik 433
Ibland är det lite svårt att sätta ord på det man känner. Som i kväll när känslorna är lite överallt. Jag gillar när det blir så. Vissa artister får mig att tänka och känna, det fick Thomas Stenström mig att göra i kväll på Pustervik .

Popmuzik Podcast

Han har tidigare sagt i en intervju att han skrivit den nya skivan i ett jag-perspektiv. Det är då det händer något. Det blir inte bara jag, det blir vi. Många är vi som är bärare av de känslor som Thomas förmedlar. Han är äkta och ärlig.

Han börjar med Dansen före döden , tar oss igenom 15 låtar och avslutar med den fina duetten Fåglar . Han har publiken med sig hela vägen. Mina favoriter i kväll blev ändå Slå mig hårt i ansiktet och Elvis, Einstein och jag . Musiken är inte heller överproducerad utan låter som det gör i lurarna, det gillar jag.

Thomas skrev på Facebook inför spelningen att han skulle ”…ge allt jag har, varenda bloddroppe, varenda textrad och ton tills jag stupar.”
Det gjorde han.

Thomas Stenström Pustervik

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011