Markus Krunegård - Härskarens Teknik

Favoriter Apple Music

Idag ser EP:n Härskarens Teknik , ett småsyskon till Rastlöst Blod , dagens ljus. Och vi på Being Blogged önskar den varmt välkommen till världen.

En av sveriges bästa textförfattare Markus Krunegård släpper nytt. När förra skivan kom ut fick inte alla låtar plats och då gör han helt rätt i att ge oss ett småsyskon. Så att vi får lyssna lite till, för gillar du Krunegård kommer du inte att bli besviken. Han levererar precis som vanligt. Rastlöst Blod var en av de bästa svenska skivorna förra året så det är ju finfint att vi får lyssna vidare.

EP:n innehåller fem spår och det är omöjligt att inte svepas med och iväg när Markus Krunegård skickar iväg sin pop-poesi. Så det är bara till att ta emot den och låta dig svepas med och hoppas på att han snart ger sig ut på en ny turné så att vi får höra låtarna live. För han är en grymt bra liveartist.

Här kan du lyssna på Härskarens Teknik, och jag tycker att du gör det!

Markus Krunegård @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011