Efter ganska många år av prestationsångest från debut-EPn For Real från 2005 följde Ninsun Poli upp debuten med EPn Breaking Rules i fjol.
Nu är hon tillbaka med en ny EP vid namn Great Leap Forward , och för mig säger titeln allt. EPn huserar nämligen fem poplåtar där melodierna är tydligare, mixen mellan dansanta beats och pop roligare, och ja, allt är verkligen ett stort steg framåt.
Främst är titelspåret en av årets mest lysande singlar om ni frågar mig. Men även inledande Good är en episk poplåt som med snygga gester i produktion gör låten större än den egentligen är. Men för mig är det verkligen precis så som en bra låt ska formas. Små medel, som gör den större.
Gillar ni klassisk synthpop hittar ni en tydligt inspirationskälla i låten Heartless , där vi anar fragment från den klassiska synthgruppen Tears For Fears singel Shout . Slump eller medvetet vet jag inte. Men för mig är det lysande!

Följ på Apple Music


Ninsun Poli @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011