Petter håller i skrivande stund på att arbeta med sitt nionde studioalbum, denna gång tillsammans med producenten Christian Walz .
Idag fick vi första singeln från det albumet. Kul på vägen heter singeln som är inspelad tillsammans med Sam-E från Medina och Sara Zacharias .
”Vi lever i en tid som ofta gör oss sömnlösa och rädda för var världen är på väg. Men i allt mörker vill jag och Sam-E som omväxling belysa ljuset av att älska och se det fantastiska som livet erbjuder. Vi har endast ett liv, och hur saker och ting än går, dåligt, sämre, bra eller bäst så ska jag och mina kära försöka ha kul på vägen,” säger Petter och fortsätter:
”Saras vackra sång ekar av den vackra och magiska känslan som jag hörde hos hennes far Ted Gärdestad när jag var barn. Låten är en kärleksförklaring till livet, en hyllning till den, trots allt mörker omkring oss. Det är positiv energi som jag tror vi alla behöver känna just nu.”

POPMUZIK LOVER 2


Petter @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011