Höga Berget - Hisingen Sunset (Video)

Favoriter Apple Music

Örebrobandet Höga Berget har släppt ny låten Hisingen Sunset och en video till denna. Denna låt fastnade jag för direkt när jag hörde den. Lite lätt såld faktiskt. En riktigt skön låt med fin text. Höga Berget bildades i slutet av 2014 och släppte kort därefter låten Under blåa bergens kant vilken sedan användes i samband med vinter SM-veckan i Örebro.

De säger sig ha ambitionen att skriva vackra och storslagna poplåtar, vemodiga men livsbejakande. De lyckas väldigt bra med detta. Bandet beskriver sin senaste singel så här:

Hisingen sunset är först och främst en sång om att vara förälskad. Närmare bestämt om att befinna sig ensam på ett hotellrum långt ifrån sin käresta, att försöka koncentrera sig på det som borde göras samtidigt som hjärnan spinner och hjärtat bultar, att försöka lugna sig med några sköna låtar och en cigarett genom fönstret medan kvällssolen sänker sig över Göta älv.

Detta är definitivt ett band att börja följa och hålla ögonen på. Se videon och lyssna på låten här!

Höga Berget @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011