Skön videopremiär i bloggen!
Får vi lov att presentera Share our blood som är den elektronisk glittrande debutsingeln av Fanacy .
”Texten och melodin till låten Share our Blood kom till mig en sommarkväll när jag var på väg ut på klubb i Oslo,” berättar Fanacy och fortsätter.
”Jag var nyförälskad, upprymd och hade precis tagit ett avgörande beslut som skulle komma att ge mitt liv en helt ny vändning. Låten är en lustfylld, dansant hyllning till friheten och möjligheten att kliva rakt ut i det okända”.
I musikvideon utforskar Fanacy människors digitala kostym och utmanar mediavärlden där människan reducerats till en profil. Det är en lek mellan verklighet, illusion och vansinne. Videon är regisserad av filmskaparen Isabel Lindström som har studerat film på Conservatoire Libre du Cinéma Francais i Paris.

DOLBY ATMOS




Fanacyartwork
Fanacy @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011