Young Kato - Don´t Wait ´Til Tomorrow (Album)

Favoriter Apple Music

Brittiska bandet Young Kato släppte idag sitt efterlängtade debutalbum Don´t Wait ´Til Tomorrow . Bandet startades 2011 i Cheltenham och består av medlemmarna Tommy Wright , Jack Edwards , Joe Green , Joe Lever , Harry Steele och Sam Henderson .

De släppte sin självbetitlade debut EP 2012 och turnerade med band som Spector , We Are Scientists och Bastille . I januari 2013 åkte de ut på första egna turné och samma höst landade deras andra EP Drink, Dance, Play .

Detta är en skiva full av glädje och energi, som lämpar sig väl för sommarfesten. Melodierna är sköna och stort fokus ligger på syntharna. Albumet startar med den somriga låten Sunshine och fortsätter med bandets kanske mest kända låt Drink, Dance, Play och festen är igång. Children Of The Stars är en låt där de ser tillbaka på sin barndom och de har inspirerats av australiensiska synthband. Ultraviolet är en 80 tals inspirerad låt som handlar om dagen efter ett one night stand. Revolution är en av de första låtarna som bandet skrev och är en av deras personliga favoriter.

Bästa spår: Children Of The Stars

Lyssna på albumet här!

Young Kato @
Facebook

Young Kato - Don´t Wait ´Til Tomorrow (Album)2

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011