Kvällens största överraskning och kanske bästa nyhet var när Jocke Berg avslöjar för publiken på Bråvalla att bandet ska gå in i studion till hösten fö ratt börja jobba på deras tolfte album. Det ser jag galet mycket fram emot.
När Kent spelar för oss denna lördagskväll kunde förutsättningarna inte vara bättre. Efter några enstaka moln på dagen, har kvällen blivit ljummen och molnfri, eller som Jocke säger, det är ju första sommardagen på fyra år.
Vi bjuds på en del låtar från senaste albumet Tigerdrottningen mixat med en del klassiker. Här kanske jag skulle vilja ha en ren greatest hits konsert när de ändå är festivalspelning på enbart 75 minuter, och att de ägnade fjolårets Kentfestival för att just promota den plattan. Men egentligen spelar det kanske ingen större roll. Publiken älskar Kent vad de än spelar, så albumspår från Tigerdrottningen it is then. Detta trots att Jockes mick ibland är galet låg.
Bäst blir det dock när de gör en riktigt skön version på Dom andra , och Utan dina andetag är allsång så det står härliga till.
När de på klassisk Kent-vis avslutar med 747 och Mannen i den vita hatten (16 år senare) är det väl inget mer att säga än att Kent är och förblir Sveriges bästa band.
Kent 773
Kent 2320

Svensk Pop Apple Music

Kent @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011