Sunset Sons

Popmuzik Lover Patreon

Sunset Sons har släppt nya EP:n She Wants . Bandet består av de fyra vännerna Rory , Jed , Rob och Pete och det var deras gemensamma intresse för surfing som förde dem samman. Bandet är baserat i den franska staden Hossegor och i början på karriären spelade de covers i de franska alperna innan de upptäckte att de hade mycket material själva som de ville nå ut med.

Det fina titelspåret She Wants har vi skrivit om tidigare här på bloggen. Andra låten Disco Bands är ett riktigt fint rockigt spår som jag blev kär i på direkten. Bandet har ett skönt sound och melodierna är melodiösa.

Bandet som spelar indierock har bland annat av MTV och XFM blivit omnämnda som ett band de tror kommer slå igenom stort under 2015. She Wants är bandets fjärde EP och bandet ska vara på gång med sitt debutalbum. Bandets musik präglas av miljöerna som inspirerar dem, vidsträckta ständer och glittrande hav. En riktigt bra EP som är väl värd att lyssnas på.
Du hör den här!

Sunset Sons @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011