Videopremiär: Erik Odsell - Goodbye
Premiär i BB Erik Odsell ger oss idag videon till sin låt Goodbye som finns med på hans debutalbum Searching For Lost Boys Island som släpptes 23 oktober. Han har en tanke med att videon släpps just idag på Alla Helgons Dag då låten handlar om att förlora någon som står en nära.

Popmuzik Podcast

Erik är en musiker och låtskrivare från Lund som tidigare arbetat med artister både i Sverige och utomlands men som nu fokuserar på sitt soloprojekt.

Han säger själv följande om låten:

För en tid sedan hade jag ett par vänner som, oberoende av varandra, förlorade någon som stod dem nära. Vi pratade en del om det och hur man alltid ångrar allt det där man inte sa till den personen när det väl en dag är för sent. När jag kom hem satte jag mig vid pianot och Goodbye skrev sig i princip själv.

Se videon här!


Erik Odsell @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011